Waar zeg jij JA tegen?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Logo Mayke
Lees hier de online versie  |  Afmelden
 
Dick voor elkaar - home
Beste ,
Zo in de post-Coronatijd en aan het einde van de zomervakantie valt mij een verandering op. Het komt op mij over dat wij mensen meer bewust zijn van de keuzes die we kunnen maken, die eerder misschien niet zo gebruikelijk of geaccepteerd waren. De vraag dringt zich op: wat wil ik nu?

Ik wens je een volmondig JA op jouw nieuwe keuze(s|!

Warme groet, Mayke
  Tijd van nieuwe keuzes  
Moeder-Dochter relatie: een proces in beweging
Ook onze Moeder-dochter relatie blijft zich ontwikkelen. Lees onze verhalen erover op Van je moeder moet je het hebben, van je dochter kun je het krijgen (maykesmit.nl) onder Nieuws. Op 5 november 2022 is er weer live de Moeder-Dochter-workshop.
  Info en aanmelden  
Serie Holding space workshops bij het Noorderlicht
Bij het Noorderlicht hosten Pasha Elstak en ik in het najaar 3 online workshops over Holding space houden: in opvoeding/onderwijs; bij gezondheid en (zelf)zorg; en in teams en organisaties. Met interessante sprekers.
  Ben je erbij?  
Het familiegesprek en nalatenschappen
Bij Merlijn geef ik samen met advocaat-mediator Sien Smeets ook dit najaar de specialisatietraining Mediation bij nalatenschappen – in systemisch perspectief. Lees ter inspiratie mijn blog.
  Info & data training  
Teamstar model
Teamstar professional worden?
Wil jij teams begeleiden naar een volgende stap in hun ontwikkeling? Leer dan te werken met: het Teamstar model, de Teamstar scan en het Teamstar Ontwikkelspel en stap in de Teamstar Community.
  Lees meer over Teamstar  
 
Mayke Smit Training, Coaching & Advies
T: 06-53208769
E:
mail@maykesmit.nl
I:
www.maykesmit.nl
E-mail opties
Aanmelden
Afmelden


Volg ons
  Linkedin
Copyright © 2018-2022 Mayke Smit
 
Disclaimer  |  Privacy