Let love rule
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Logo Mayke
Lees hier de online versie  |  Afmelden
 
Dick voor elkaar - home
Beste ,
Hoe voel jij je in deze ongewisse tijden? Niemand weet meer zeker waar we naartoe gaan. Wat er in het land aan verdeeldheid is, zie ik ook in kleinere kring om me heen. Uiteenlopende visies leiden makkelijk tot onbegrip, verwijdering of conflict. Het is een kunst om met elkaar het niet weten te verduren en het nieuwe zich te laten ontwikkelen. Holding space houden kan daarbij helpen. Voor jezelf en anderen.

Ik wens je veel holding space toe!

Warme groet, Mayke
  Holding space in tijden van Corona  
Vertaling boek ‘De kunst van Holding Space'
In opdracht van uitgeverij Het Noorderlicht heb ik het afgelopen jaar samen met Pasha Elstak het boek ‘The art of Holding Space' van Heather Plett vertaald. Dat is nu verkrijgbaar bij boekhandel en online.
  Bestel Holding Space  
Mijn eerste Podcast bij Outcast!
Simon van der Veer van Outcast nodigde Pasha Elstak en mij uit om in zijn podcast te praten over ‘De Kunst van Holding Space’. Dat werd een heel boeiend gesprek! Luister naar wat we vertellen en naar de door ons gekozen muziek.
  Luister op Spotify  
Teamstar model
Artikelen op Mr. Online
Ook was ik dit jaar druk met werkzaamheden naar aanleiding van mijn boek ‘Dynamieken ontrafeld aan de mediationtafel’: workshops, intervisie begeleiden, supervisie, coaching en trainingen geven. Wist je al dat ik er op Mr. Online artikelen over schrijf?
  Lees verder op Mr. Online  
 
Mayke Smit Training, Coaching & Advies
T: 06-53208769
E:
mail@maykesmit.nl
I:
www.maykesmit.nl
E-mail opties
Aanmelden
Afmelden


Volg ons
  Linkedin
Copyright © 2018-2021 Mayke Smit
 
Disclaimer  |  Privacy