Waar hoor jij echt bij? Waar zou je beter mee stoppen?
Logo Mayke
Lees hier de online versie  |  Afmelden
 
Dick voor elkaar - home
Beste ,
Vragen die ik in mijn werk aan de ander stel, zetten mij zelf soms ook weer aan het denken. Zo werkte dat laatst bij de vraag die ik stelde aan deelnemers van de online workshop Systemisch werken voor mediators: van welke systemen maak jij deel uit? En wat heb je ervoor moeten doen of moet je nog steeds doen of juist laten om erbij te horen?

Ik wens je een mooie nazomer!

Warme groet, Mayke
  Blog: Van welke systemen maak jij deel uit?  
Dynamieken ontrafeld aan de mediationtafel
Vers van de pers! Gericht op mediators en professionals betrokken bij bemiddelen van conflicten én interessant voor mensen met belangstelling op het gebied van relaties en conflicten. Vanwege de Internationale Master Mediation vanaf eind september ook in het Engels.
  Informatie en bestellen bij Bol  
(Online) Trainingen Systemisch werken bij Merlijn
Nieuw is dat ik naast de trainingen op maat voor intervisiegroepen nu ook bij Merlijn de 2-daagse training Systemisch werken met tafelopstellingen voor familiemediators en de 4-daagse training Systemische verdieping voor mediators geef.
  Meer info en aanmelden  
Teamstar model
(Online) Praktijkprogramma Rake Vragen
Geen mediator en wel interesse in Systemisch werk? Doe dan mee met het Praktijkprogramma Rake Vragen. Daarbij ben ik als een van de coaches verbonden. Je leert systemische kennis via vragen in te zetten en daarmee diepgaandere beweging te creëren. Meteen Raak!
  Meer info en aanmelden  
 
Mayke Smit Training, Coaching & Advies
T: 06-53208769
E:
mail@maykesmit.nl
I:
www.maykesmit.nl
E-mail opties
Aanmelden
Afmelden


Volg ons
  Linkedin
Copyright © 2018-2020 Mayke Smit
 
Disclaimer  |  Privacy