Doe jij de dingen goed of doe je de goede dingen?
Logo Mayke
Lees hier de online versie  |  Afmelden
 
Dick voor elkaar - home
Beste ,
In deze tijden van de Corona maatregelen merk ik dat ieder op zijn eigen manier reageert op wat er gevraagd wordt. Verschillende tweedelingen in reactiestijlen zijn zichtbaar.

Hoe je eerste reactie ook is, met ieder van ons doet het iets waar we ons opnieuw toe te verhouden hebben. En ieder ondergaat dat op zijn eigen manier. Waar loop jij juist nu tegen aan? Wat zou jij anders willen gaan doen of voor nieuws willen gaan leren? Heb je zin om dat te onderzoeken en op te pakken, alleen of met je team, kijk dan eens of mijn nieuwe online aanbod je daarbij kan helpen.

Wees welkom! En zorg goed voor jezelf naast je zorg voor de ander.

Een warme groet, Mayke
  Blog: Wat vraagt deze tijd van jou?  
Teamstar scan en Teamstar Ontwikkelspel – ook online
Niet alleen van jou maar ook van je team vraagt deze tijd om aanpassen. Hoe vinden jullie elkaar en wat kun je veranderen om nog effectiever te worden? De scan en het spel helpen jullie om dat in kaart te brengen en ermee aan de slag te gaan. Bel 06-53208769.
  Meer info over Teamstar  
Praktijk Programma Rake Vragen
Bij dit mooie online programma ben ik als een van de coaches verbonden. Je leert systemische kennis via vragen in te zetten en daarmee diepgaandere beweging te creëren. Boek met je team via mij en ontvang leuke extra’s!
  Naar het programma  
Teamstar model
Online opstelling
Herken je dat je vaker tegen hetzelfde aanloopt en nu een andere reactie wil geven op een terugkerende situatie? Boek dan een sessie voor een Online Opstelling en onderzoek met materiaal in eigen huis hoe jij een nieuwe beweging kunt maken.
  Boek een afspraak  
 
Mayke Smit Training, Coaching & Advies
T: 06-53208769
E:
mail@maykesmit.nl
I:
www.maykesmit.nl
E-mail opties
Aanmelden
Afmelden


Volg ons
  Linkedin
Copyright © 2018-2020 Mayke Smit
 
Disclaimer  |  Privacy